Легија испала упркос победи, Трнава иде на Звезду

Фудбалери Легије савладали су у гостима Спартак Трнаву са 1:0, што није било довољно да се "покрије" минус из првог меча. Словачка екипа ће у наредном колу квалификација за Лигу шампиона играти против бољег из дуела Црвена звезда - Судува.

Легија је била фаворит у овом дуелу, али је имала тежак задатак после изненађујућег пораза у првом мечу на свом терену (2:0).

Била је бољи ривал Легија у реваншу, али је тежак посао практично учинио немогућим Марко Вешовић, некадашњи фудбалер Звезде, који је зарадио два жута картона за 37 минута игре, па су гости остали већ у првом полувремену са играчем мање.

У наставку су успели да дођу до предности и наде за даљи пласман, пошто је штопер Астиз у 64. минуту постигао гол.

Нападала је Легија све јаче, али је остала без још једног играча на терену. Домагој Антолић је, такође због два жута картона, искључен у 85. минуту.

Спартак из Трнаве тако иде у наредно коло, где ће играти против бољег из дуела Црвена звезда - Судува.

У Израелу су играли Хапоел Бер Шева и загребачки Динамо. После 5:0 из првог меча, Динамо је имао тај луксуз да се опусти, па је меч завршен нерешено 2:2.

У мечу између Шерифа и Шкендије није било голова (0:0), а у наредну рунду ће екипа из Македоније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи