Рикардо Родригес у Милану

Досадашњи фудбалер Волфсбурга Рикардо Родригес потписао је уговор са италијанским Миланом до јуна 2021. године.

"Веома сам срећан што сам овде и што ћу играти за Милан. Играо сам једном на Сан Сиру и не могу да дочекам да поново доживим исти осећај. То је сјајан стадион", рекао је Родригес, преносе италијански медији.

Милан је за његов трансфер, према наводима италијанских медија, платио 17 милиона евра.
Родригес ће у новом клубу носити број 69 што је, како је објаснио, година рођења његове мајке.

"Желимо да дамо све у Лиги Европа, да играмо добро у Серији А и да се вратимо у Лигу шампиона", рекао је швајцарски дефанзивац.

Родригес је имао лепе речи и за свој бивши клуб.

"Желим да захвалим Волфсбургу на невероватних и веома успешних пет година. Доживели смо и постигли смо доста тога заједно. Развио сам се као играч и као особа. Међутим, сада је време да направим наредни корак у својој каријери. Милан је врхунски клуб и велики изазов за мене", рекао је 24-годишњи фудбалер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи