Добар дан за српске клубове на Турниру пријатељства

Скоро сви српски клубови остварили су победе у другом колу Турнира пријатељства за младе фудбалере у етно селу "Станишићи" код Бијељине.

Црвена звезда је победила Борац из Бањалуке са 2:0, док је Олимпија савладала Сплит са 2:1, па ће последње коло и међусобни дуел српског и словеначког клуба одлучити ко ће се пласирати у полуфинале.

Звезда и Олимпија имају по шест бодова, али црвено-бели имају бољу гол разлику и биће им довољан бод у следећој утакмици.

Последње коло одлучиће и ко ће из Групе Б проћи даље. Партизан је победио Будућност са 2:0, а пласман у полуфинале му зависи од утакмице против Ријеке, која је са 4:0 била боља од Слободе из Тузле.

Партизан и Ријека имају по четири бода, а црно-белима ће бити потребна победа у последњем колу над хрватским клубом да би прошао у полуфинале.

ОФК Београд је у Групи Ц победио Динамо са 3:1 и тако елиминисао загребачки клуб из конкуренције за пласман у полуфинале.

"Романтичари" ће се за пласман међу четири најбоље екипе борити против Жељезничара, који је са 4:2 био бољи од Спартака. Београдски клуб ће морати да победи екипу из Сарајева ако жели у полуфинале.

Група Д је најнеизвеснија, пошто чак три екипе имају шансу да прођу даље.

Војводина је победила Осијек са 2:0 и тако избила на чело табеле, док је екипа Сарајева савладала Вардар истим резултатом и укључила се у борбу.

Новосадски клуб ће се у следећем колу састати са Сарајевом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи