Читај ми!

Билд: Абумејанг у ПСЖ-у за 70 милиона евра

Најбољи стрелац Борусије из Дортмунда Пјер-Емерик Абумејанг прећи ће у Пари Сен Жермен у трансферу вредном 70 милиона евра. Да је велики трансфер на помолу говори и податак да је Абумејанг већ купио вилу у елитном насељу Париза, што је потврдио и Беин спорт, медијска кућа у власништву председника ПСЖ-а.

Угледни немачки лист Билд, који је увек први најављивао одласке из Дортмунда попут Марија Гецеа, Роберта Левандовског, Матса Хумелса и других, сада преноси да је брзоноги фудбалер из Габона договорио четворогодишњи уговор са ПСЖ-ом према којем ће зарађивати 14 милиона евра по сезони.

Да је велики трансфер на помолу говори и податак да је Абумејанг већ купио вилу у елитном насељу Париза, што је потврдио и Беин спорт, медијска кућа у власништву председника ПСЖ-а.

Борусија спремно чека одлазак стрелца 40 голова прошле сезоне, пошто је већ кренула са преговорима око преласка Александра Лаказета из Лиона и Николаса Аларија из Ривер Плате.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи