Читај ми!

Рашфорд: Руни још није завршио са репрезентацијом

Фудбалер Манчестер јунајтеда Маркус Рашфрод рекао је да његов саиграч Вејн Руни још није завршио репрезентативну каријеру, упркос томе што није позван у екипу за предстојеће утакмице Енглеске. Фудбалска репрезентација Енглеске играће у суботу у Глазгову против Шкотске, у квалификацијама за Светско првенство у Русији, а три дана касније играће пријатељски меч против Француске.

Руни је најбољи стрелац репрезентације Енглеске са 53 гола у 119 утакмица, али га селектор Гарет Саутгејт није позвао у тим.

"Вејн има огроман утицај на целу екипу. Он има још много тога да уради у каријери. Има још много трофеја за које може да игра. Знајући Вејна, није готово", река је Рашфорд, пренео је данас Би-Би-Си.

Саутгејт је рекао да је Рунија изоставио због добре форме осталих играча, укључујући и Рашфорда. Руни је пропустио и претходно окупљање у марту пошто се није потпуно опоравио од повреде ноге.

Рашфорд је био стартер у репрезентацији Енглеске прошлог маја против Аустралије, када је постигао и гол. Пошто ће бити у А тиму, 19-годишњи Рашфорд ће пропустити Европско првенство за младе репрезентације у Пољској овог месеца.

Он је ове сезоне одиграо 58 утакмица за Јунајтед и постигао је 11 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи