Читај ми!

Реал одбио понуду Јунајтеда од 60 милиона евра за Морату

Фудбалски клуб Реал Мадрид одбио је понуду Манчестер јунајтеда од 60 милиона евра за свог играча Алвара Морату. У понуду није био укључен и голман Јунајтеда Давид де Хеа, а Реал за Морату тражу 89,3 милиона евра.

Мората је у тек завршеној сезони, у којој је Реал освојио шпанско првенство и Лигу шампиона, постигао 20 голова у свим такмичењима, преноси Скај Италија.

Скај је пренео да ће Јунајтед ако не успе да доведе Морату покушати да потпише уговор са Андреом Белотијем из Торина, за кога тај италијански клуб тражи велико обештећење.

Наводно, откупна клаузула у његовом уговору је 100 милиона евра.

Мората је рођен у Мадриду и прошао је све младе селекције Реала. За први тим је дебитовао у децембру 2010. године, а 2014. је отишао у Јувентус.

За две сезоне у Јувентусу Мората је освојио две шампионске титуле и два Купа и играо је у финалу Лиге шампиона 2015. године. Црно-бели су тада изгубили од Барселоне са 1:3, а Мората је постигао једини гол за торински клуб.

Реал је у јуну 2016. године искористио право да уз одређену суму новца врати Морату из Јувентуса, а од тада је 24-годишњи шпански репрезентативац стандардан у Реалу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи