Читај ми!

Митровић иде из Њукасла,бира између Бешикташа и Фенербахчеа

Центарфор репрезентације Србије Александар Митровић напустиће Њукасл у летњем прелазном року и највероватније прећи у Турску, одакле има понуде богатих клубова Бешикташа и Фенербахчеа. Како пише британски Мирор, Митровић би се преселио у Истанбул у трансферу вредном 16 милиона евра, што је за два милиона мањи износ за који је стигао у Њукасл из Андерлехта пре две године.

Менаџер "сврака" Рафаел Бенитез спреман је да се одрекне љубимца навијача тог клуба како би добијени новац уложио у друга појачања.

Митровић је прошле сезоне био у сенци првог стрелца Двајта Гејла, постигавши само четири гола, али је у дресу селекције Србије био ефикасан и пружао добре партије у квалификацијама за Мундијал у Русији.

Уколико бивши нападач Партизана прихвати понуду Бешикташа, двоструког узастопног шампиона Турске, у том клубу сачекаће га српски фудбалер Душко Тошић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи