Џермејн Дефо прелази у Борнмут

Фудбалер Сандерленда Џермејн Дефо рекао је да ће прећи у Борнмут и да је већ обавио лекарске прегледе у том премијерлигашу.

Бивши фудбалер Портсмута, Тотенхема и Торонта, 34-годишњи Дефо, у јануару 2015. године прешао је у Сандерленд. Он је ове сезоне постигао 15 голова у првенству, али није успео да помогне екипи да остане у Премијер лиги.

Дефо је као тинејџер провео сезону 2000-2001. на позајмици у Борнмуту из Вест Хема и тада је био стрелац у 10 узастопних утакмица.

Упитан да ли ће се трансфер остварити, Дефо је за Би-Би-Би рекао: "Па, да".

"Очигледно је да је вест изашла у јавност, многи знају. Обавио сам лекарски преглед и када је то обављено рекао сам да ћу отићи на одмор после репрезентације и да ћу доћи у клуб у јулу, а до тада ће сви већ знати", рекао је Дефо.

Дефо је позван у репрезентацију Енглеске за утакмицу са Шкотском у суботу, у квалификацијама за Светско првенство, као и за пријатељски меч са Француском у уторак.
Дефо је 2004. године дебитовао за репрезентацију Енглеске и до сада је одиграо 56 утакмица и постигао 20 голова

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи