У уторак почиње четврти Турнир пријатељства

Фудбалски Турнир пријатељства почеће у уторак а један од оснивача Саво Милошевић рекао је да му је част што ће се четврту годину заредом окупити најталентованији млади фудбалери региона.

"Протеклих година смо уз велики рад и помоћ постигли високе стандарде у организацији и учинили да се екипе увек радо враћају на Турнир пријатељства. Уверен сам да ћемо и ове године имати прилику да гледамо врхунски фудбал и да ће турнир испунити висока очекивања", рекао је Милошевић уочи почетка турнира у етно селу "Станишићи".

Дерби првог кола Турнира пријатељства играће се у подне између Црвене звезде и Сплита.

Турнир ће почети у 10.00, када ће се прошлогодишњи шампион Војводина састати са Вардаром, а у исто време ће играти Осијек - Сарајево и Олимпија - Борац Бањалука.

Екипе Будућности и Ријеке, односно Спартака и ОФК Београда састаће се у 12.00, Динама и Жељезничара у 13.45, а програм првог дана ће затворити Партизан и Слобода, утакмицом која ће почети у 15.30.

Турнир пријатељства ће трајати до 11. јуна, а учествоваће 16 екипа састављених од играча до 16 година.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи