Милојевић: Шанса деци, амбиције највише

Нови тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да ће, за разлику од претходне сезоне, екипу базирати на домаћим играчима, додавши да ће амбиције бити највише.

"Први кораци били су ми у Звезди, јако сам поносан на титулу у омладинцима. Свакоме је сан да буде играч или тренер Звезде, све се догодило врло брзо и нисам могао да одбијем позив. Не обећавам ништа, али Црвена звезда мора да има највише амбиције. Сасвим сам свестан ситуације", рекао је Милојевић по потписивању једногодишњег уговора на стадиону "Рајко Митић".

Млади тренер наводи да су мале шансе за долазак странаца у летњем прелазном року.

"У разговору са људима из клуба договорено је да нашој деци треба дати шансу, али и све укомпоновати и наћи прави тајминг за шансу. Из искуства знам да самим стављањем може да се изазове контраефекат. Од тренера сам који никад не дели на старе и младе, већ на добре и лоше, свима ћу дати свакоме шансу. За доласке странаца има јако пуно препрека."

Милојевић није желео да се враћа на претходну сезону и губитак шампионске титуле у финишу.

"Не треба се враћати на оно шта је било, добро смо анализирали и лист морамо да окренемо напред. Једино немам времена, то у фудбалу не постоји, видећемо шта можемо да урадимо. Верујем у рад."

На стадиону Црвене звезде представљен је и нови спортски директор Митар Мркела, легендарни фудбалер Црвене звезде, после потписа на трогодишњу сарадњу.

"Ово је мој трећи долазак у Звезду, клуб који волим. Свестан сам и знам менталитет Звезде и шта су ограничавајући фактори. Време није за велике приче и обаћања, већ велики рад", навео је Мркела и поручио да је неминовност форсирање играча из омладинске школе.

Генерални директор Звездан Терзић изнео је низ похвала за Мркелу и Милојевића.

"Представљамо људе на најважнијим позицијама у спортском делу клуба. Ради се о осведоченим звездашима који су оставили траг, Мркела је играчка легенда Звезде, постигао више од 100 голова, а радио је и у омладинској школи. Милојевић је проходао у Звезди, играо за први тим и почео тренерску каријеру, радом и резултатима се препоручио за клупу Звезде", рекао је Терзић.

Фудбалери Црвене звезде прво окупљање у новој сезони обавиће у петак, тачно 20 дана пре старта првог кола квалификација за Лигу Европе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи