Читај ми!

Бејл жели да остане у Реалу

Фудбалер Реал Мадрида Гарет Бејл рекао је да ће остати у том клубу, упркос томе што су за њега заинтересовани бројни европски клубови.

Реал је у суботу освојио трећи трофеј Лиге шампиона у последње четири године, пошто је у Кардифу победио Јувентус са 4:1. Бејл је ушао у игру и 77. минуту и учествовао у освајању рекордне 12. титуле првака Европе "краљевског" клуба.

Бејлов уговор са Реалом истиче у октобру 2022. године, а медији спекулишу да би овог лета могао да напусти "Сантјаго Бернабеу".

"Освајамо трофеје и срећан сам. Потписао сам дугорочан уговор са Реалом. Моја породица је срећна и ја сам срећан и наставићемо да радимо све што смо до сада радили", рекао је Бејл, пренели су британски медији.
Бејл је 2013. године из Тотенхема прешао у Реал за тада рекордан трансфер од 85 милиона фунти.

"Разлог због којег сам дошао у Реал су трофеји. Уживамо освајајући их и наставићемо тако. Три Лиге шампиона у последње четири године, није лоше. Мислим да можемо боље, још имамо млад и сјајан тим", рекао је 27-годишњи Велшанин.

Он је желео да игра у суботу увече у родном граду Кардифу упркос повреди скочног зглоба.

Бејл је у новембру оперисан, а могао би поново да буде подвргнут операцији.

"Ове године ми је било тешко због тога. Вратио сам се прерано на терен после операције и имао сам проблема. Размотрићемо ситуацију, али неуморно сам радио да се вратим на терен на време за финале. Морам да идем на одмор и да се вратим јачи наредне сезоне, посебно да ми се опорави скочни зглоб", рекао је он.

Бејл ће због суспензије пропустити утакмицу Велса и Србије у квалификацијама за Светско првенство, 11. јуна у Београду.

"То је разочаравајуће, али навијаћу за момке. Увек се држимо заједно, радимо као тим. Никада се не плашимо борбе", рекао је Бејл.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи