Долберг одбио "богаташе”, остаје у Ајаксу

Један од најталентованијих нападача Европе Каспер Долберг одлучио је да остане у Ајаксу упркос бројним позивима богатих клубова.

Овај 19-годишњи фудбалер из Данске одличним играма привукао је пажњу Манчестер Јунајтеда и Ситија, као и Барселоне, али је његов агент Јенс Стефенсен одбацио могућност одласка из Амстердама.

"Нисмо добили ниједну конкретну понуду, али морам да нагласим да су звали сви европски великани. Ипак, његове амбиције су да остане у Ајаксу још годину дана", рекао је Стефенсен за "Фушбалл Трансферс".

Долберг је постигао 23 гола у тек завршеној сезони, укључујући шест у Лиги Европе, где је у финалу поражен Ајакс од Манчестер Јунајтеда (2:0).

Према подацима на Трансфермаркту Долберг вреди осам милиона евра, али су процене далеко више, бар два или три пута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи