Избори у Звезди, бирају се нови чланови Скупштине клуба

На стадиону "Рајко Митић" почели су избори за чланове Скупштине фудбалског клуба Црвена звезда. Гласање траје два дана, а биће завршено у понедељак у 20 часова.

У недљу у 9.00 отворено је бирачко место у Медија центру стадиона "Рајко Митић" и биће отворено све до 20.00, наводи се на сајту црвено-белих.

Чланови фудбалског клуба Црвена звезда данас и сутра бирају 36 чланова Скупштине клуба, од 61 пријављеног кандидата.

Своје гласачко право већ данас су искористили почасни председник Црвене звезде Драган Џајић, председник Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић, чланови управног одбора Слободан Бабић и Миљко Ристић.

"Гласали смо, а овим путем позивамо све наше чланове да и они учине исто. На тај начин највише тело клуба ће добити велику снагу. Обавештен сам да је одзив веома добар и драго ми је због тога", рекао је после гласања председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

Гласање ће моћи да се обави и сутра, такође од 9.00 до 20.00, а то је уједно и рок за све чланове који су се определили за гласање електронским путем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи