Читај ми!

Шекуларац добио статуу у Штипу

Легендарном фудбалеру Црвене звезде Драгославу Шекуларцу је у родном Штипу подигнут споменик.

Догађају су присуствовали бројни бивши фудбалери Звезде, а пријатељску утакмицу одиграли су ветерани Брегалнице и београдског клуба.

Како се наводи у саопштењу на сајту, окупљенима се прво обратио Бошко Ђуровски, а затим и друга Звездина звезда, Драгослав Шекуларац.

"Нисам велики говорник као Бошко, јер су ми паметне биле ноге. Морам да захвалим градоначелнику Штипа, као и свим Штипљанима јер су дозволили да ми се направи споменик. Хвала и Жарку Калуђеровићу и Звездиним ветеранима који су дошли да ми увеличају ову прославу. И да знате да се и данас осећам као Штипљанин", рекао је Шекуларац.

Окупљени су затим скандирали "Шеки, Шеки", на шта је он одговорио: "Немојте да проиграм поново, мајку му, после оваквих аплауза. Још једном хвала на свему што сте учинили за мене".

Драгослав Шекуларац се сматра једним од најбољих дриблера у историји југословенског фудбала и Црвене звезде. Дебитовао је 1955. године, а за 11 година у клубу одиграо је 470 утакмица, освојио седам титула првака и пет трофеја у Купу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи