Борац опстао у Суперлиги, Металац испао

Фудбалери Борца из Чачка обезбедили су опстанак у Суперлиги, пошто су у гостима одиграли 2:2 са Радником из Сурдулице, што је резултат који је послао Металац у другу лигу.

Борац сада има бод више од тима из Горњег Милановца, који је данас у гостима победио Нови Пазар са 3:0, али то му није помогло да опстане у највишем рангу такмичења, тако да ће следеће сезоне играти у Првој лиги Србије са својим данашњим противником.

Рад је у гостима победио Чукарички са 1:0, али је тим са Бановог брда још у прошлом колу обезбедио прво место у плеј-аут групи.

Спартак је код куће победио Бачку 2:1 и има исти број бодова као Чукарички, али је београдски тим први јер имао бољи пласман после прве фазе такмичења.

Коначна табела плеј-аут групе Супер лиге Србије: Чукарички 32 бода, Спартак 32, Рад 25, Радник 24, Бачка 23, Борац 22; Металац 21, Нови Пазар 17.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи