Гризман: Из Атлетика могу да одем само у Њујорк Никсе

Голгетер Атлетика Антоан Гризман изјавио је да нема намеру да напусти мадридски тим на лето – осим у случају понуде из НБА лиге и Њујорк Никса.

Гризман се све више доводи у везу са трансфером у Манчестер Јунајтед, који, како се наводи, неће жалити новац, чак и за рекордан износ како би га довео, али 26-годишњи фудбалер из Француске има планове да остане у Мадриду.

"Напустио бих Атлетико само да играм са Дериком Роузом", нашалио се Гризман за шпански Кадена Сер, а потом наставио у озбиљном тону.

"Угодно ми је у Атлетику и веома сам срећан. Ипак, састаћу се са менаџерима како бих видео шта се дешава. Задовољан сам приватним и професионалним животом у Мадриду, волим саиграче и тренера Симеонеа. Желим да наставим и освајам титуле са Атлетиком", поручио је Гризман.

Гризман игра још једну сјајну сезону међу "јорганџијама", пошто је постигао 26 голова у свим такмичењима.

Међутим, упркос одличним наступима Гризмана, али и целог тима, Атлетико је завршио сезону без трофеја, испао је у полуфиналу Лиге шампиона од Реал Мадрида, као и у Купу краља, док Ла Лигу завршава као трећи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи