Хулигани Панатинаикоса конзервом пива повредили Владимира Ивића

Владимир Ивић, српски тренер солунског ПАОК-а, повређен је поготком у главу конзервом пива током утакмице на стадиону Панатинаикоса у среду у Атини, током плеј-офа фудбалског шампионата Грчке.

То се додгоило у 54. минуту утакмице, док је атински клуб водио са 1:0 и када је на терену избио сукоб играча.

Ивић је однет у болницу, где су му постављена два шава.

Судија је прекинуо утакмицу и ПАОК може да дође до победе од 3:0. Панатинаикосу прети и велика новчана казна. Уз то може да буде кажњен играњем наредних утакмица без публике и одузимањем бодова следеће сезоне.

У плеј-офу који Панатинаикос оспорава, Солунци, АЕК и Паниониос треба да одлуче ко ће у квалификацијама за Лигу Шампиона следеће сезоне пратити Олимпијакос који је титулу осигурао још у априлу. Остала три клуба ће играти у Лиги Европа.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи