Чеферин вратио доделу пехара са трибина на терен

Председник Европске фудбалске уније Александер Чеферин вратиће старе навике и поново ће победник такмичења под њиховим окриљем добијати пехар на терену, а не на трибинама као претходне деценије.

Капитенима из победничких тимова у овогодишњим финалима Лиге шампиона у мушкој и женској конкуренцији, као и Лиги Европе, трофеј ће бити уручен на терену на инсистирање Чеферина.

На тај начин пружа се прилика да сви гледаоци на стадиону имају прави поглед и јасну слику радовања освајача титуле.

"Терен је место за играче и ту би требало да славе успехе. Смисао је да челници силазе на терен са трибина, на рејон играча, како би им одали част", рекао је Чеферин за сајт Уефе.

Убедуће такав потез биће пракса у клупским и репрезентативним такмичењима под окриљем Уефе, а прилику да први да врате старе навике имаће фудбалери Манчестер јунајтеда и Ајакса, који се састају 24. маја у Стокхолму у финалу Лиге Европе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи