Читај ми!

Повишица и нови уговор за Манџукића

Нападач Јувентуса Марио Манџукић за одличне партије биће награђен новим уговором до 2020. године и повећањем плате на пет милиона евра, пише италијански лист Тутоспорт.

Јувентус жели да осигура останак хрватског фудбалера после лета, након интересовања из Кине и Турске, и за 1,5 милиона евра повећа му примања, уз сезону дуже у односу на садашњу сарадњу.

Tо значи да би Манџукић остао у Јувентусу до своје 34. године, скоро до краја каријере, и постао један од најплаћенијих играча тима.

Манџукић, који је пре две године стигао у Торино из мадридског Атлетика за 20 милиона евра, ове сезоне постигао је девет голова и забележио осам асистенција.

Међутим, статистика не одсликава најбоље његов учинак јер се одлично снашао на левом крилу у формацији 4-2-3-1 тренера Масимилијана Алегрија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи