Сигурне победе Арсенала и Ситија

Арсенал на свом терену савладао екипу Сандерленда са 2:0, док је Манчестер сити пред својим навијачима био бољи од Вест Брома са 3:1, у заосталим мечевима Премијер лиге. Последње коло донеће велику борбу за треће и четврто место на табели.

Изабраници Пепа Гвардиоле лако су са 3:1 савладали екипу ВБА у заосталом мечу Премијер лиге и преузели треће место на Табели од Ливерпула са 75 освојених бодова.

Голове за Сити постигли су Жезус и Де Брујне у првом и Јаја Туре у другом полувремену, док је једини стрелац за госте био Робсон-Кану у завршници меча.

"Грађани" пред последње коло имају два бода више од Ливерпула и три више од Арсенала, који је на свом терену савладао екипу Сандерленда са 2:0.

Поново је Алексис Санчес био прва звезда утакмице са два постигнута гола, па ће "тобџије" у последњем колу чекати кикс Ливерпула за пласман на место које наредне сезоне води у квалификације за Лигу шампиона.

У последњем колу Премијер лиге, које је на програму 21. маја, Ливерпул ће дочекати екипу Мидлсброа, Арсенал на свом терену игра против Евертона, док ће Сити гостовати у Вотфорду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи