Читај ми!

Лалатовић: Нови Пазар ми је најдражи у лиги

Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић изјавио је да му је Нови Пазар најдражи тим у лиги, али да пред гостовање код те екипе у 36. колу Супер лиге Србије нема сентименталности и да треба да победи бољи тим. Он је за клупски сајт Београђана рекао да у дуел са Новим Пазара његова екипа улази такмичарски растерећено, али да очекује тешку утакмицу. Меч ова два клуба на програму је у среду од 17 часова.

"Ово је тешко гостовање које екипи Пазара много значи. Очекујем лепу првенствену утакмицу, пред пуним трибинама. Симпатишем Нови Пазар и његове навијаче. То је публика која ме је испратила овацијама када сам био тренер Војводине и када је требало да одем из клуба", поручио је Лалатовић.

Чукарички је девети у Супер лиги Србије, односно први у плеј-аут групи са 29 бодова, док је Нови Пазар последњи са 17.

"Пазару желим опстанак у лиги, пре свега због изузетне публике која прави атмосферу у којој сваки тренер жели да води утакмице и због које имам жељу да у будућности будем тренер њиховог клуба", додао је Лалатовић.

Утакмица између Новог Пазара и Чукаричког играће се у среду од 17 часова на Градском стадиону.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи