Кек не долази у Звезду, остаје у Ријеци

Словеначки тренер Матјаж Кек потврдио је да ће продужити уговор са Ријеком до 2021. године и тако ставио тачку на спекулације да ће преузети Црвену звезду по завршетку сезоне.

Кек се спомињао као најозбиљнији кандидат за клупу црвено-белих од лета, али је одлучио да остане на хрватском приморју и настави успешан пројекат са Ријеком.

"Ништа се није дешавало са Црвеном звездом, биле су обичне спекулације, нагађања, мешање магле је део игре и посла. Неко негде нешто каже, често чак и без основа и из тога произилази читав ореол. У Ријеци имам уговор до 15. јуна, договорили смо се да 2021. године и у овом тренутку не треба ништа више. Хартија од вредности није нам у журби, све сам се договорио са председником", рекао је Кек за словеначку Вечер.

Кек је на добром путу да Ријеци донесе прву титулу првака Хрватске у клупској историји, пошто три кола пре краја има пет бодова више од другопласираног загребачког Динама.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи