Раднички: Позовите и Фифу

Фудбалски клуб Раднички тражио је од Партизана да за предстојећу утакмицу у Суперлиги позове и посматраче Светске фудбалске федерације, како би били сигурнији у регуларност меча.

Партизан је за предстојећу утакмицу против Радничког позвао посматрача Европске фудбалске уније.

"Раднички ће, као и увек, у сваком мечу ићи на победу, а изузетак неће бити ни утакмица са Партизаном, а ни Звездом. Наш клуб се нашао у унакрсној ватри између Звезде и Партизана. Сматрамо да је доста да у њиховом сукобу доводе у питање нашу част", истичу у клубу из Ниша.

Такав потез Партизана у Радничком виде као покушај притиска на клуб.

"Показало се више пута у претходном периоду да 'ко о чему Партизан о поштењу'. Најпре су се жалили због судија, који још нису одређени, чиме су опет покушали да утичу, по старој опробаној методи на избор судија", пише у саопштењу Радничког.

"Раднички не зна ко ће бити судија на утакмици, нити смо се бавили тиме. Због спорта и фер-плеја Партизан мора да престане да изиграва пророка или баба Вангу, јер то што раде није ништа друго него покушај да утичу на избор судија и ишод утакмице, на шта се управо они константно жале. У сваком случају, наш Раднички ће се борити против оба клуба, јер је наш циљ да заиграмо у Европи", додаје се у саопштењу Нишлија.

Раднички наводи да су, као и сви остали клубови, "уморни од препуцавања" између Звезде и Партизана.

"Уосталом, своје спекулације нека оставе као оправдање за своје будуће неуспехе. Сматрамо да су недавна саопштења Партизана још један покушај притиска на нас", наводи се у саопштењу Радничког.

Утакмица између Радничког из Ниша и Партизана играће се у среду од 19.00.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи