Ливерпул на корак од Лиге шампиона

Фудбалери Ливерпула победили су у гостима Вест Хем са 4:0 у 37. колу енглеске Премијер лиге и тако дошли на корак од пласман у Лигу шампиона.

Ливерпул је до предности стигао у 35. минуту голом Данијела Стариџа, да би на 2:0 повисио Кутињо у 57. сјајним ударцем са ивице шеснаестерца.

Кутињо је само пет минута касније постигао свој други гол и довео Ливерпул до три гола предности, да би Дивок Ориги у 76. поставио коначних 4:0.

"Била је ово фантастична утакмица. Фантастична, али и тешка. На крају је било невероватно, али почетак није био добар. Постигли смо лепе голове, али је и Вест Хем у првом полувремену имао велике прилике, нарочито да изједначи пред одмор. Заслужили смо три бода. Савршено поподне", рекао је тренер Ливерпула Јирген Клоп.

"Играчи су радили добро ове сезоне и сада смо и ситуацији да имамо 73 бода. Нико вам не даје 73 бода на поклон", рекао је Клоп.

Вест Хем после данашњег пораза заузима 12. место са 42 бода.

Екипа Јиргена Клопа утакмицу пре краја шампионата заузима треће место са 73 бода, има један више од Манчестер ситија, односно четири више од Арсенала који имају по утакмицу мање. 

Ливерпул ће у последњем, 38. колу Премијер лиге дочекати Мидлсбро који је већ испао у Чемпионшип, док ће Вест Хем гостовати Барнлију. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи