Читај ми!

Ђурђевић и Леонардо захвалили навијачима

Фудбалери Партизана Урош Ђурђевић и Леонардо рекли су да жале што навијачи нису били с њима на утакмици против Вождовца, али да су им изузетно захвални што су и изван стадиона пружали подршку.

"Јако нам је жао што нису били са нама на стадиону, али смо чули сваки њихов пљесак и песму. Много нам значи њихова подршка у сваком тренутку, а посебно када знате да морате да победите, а толико би вам значило њихово присуство. Хвала им на подршци и сјајном дочеку по завршетку утакмице. Заиста фантастична атмосфера", рекао је Ђурђевић за клупски сајт.

Партизан је у суботу после преокрета, на свом стадиону, без присуства навијача победио Вождовац са 2:1 у 35. колу Супер лиге и тако задржао лидерско место у првенству Србије.

"Ушли смо мало нервозније у утакмицу, јер као и увек нама кикс није дозвољен, а управо се десило да нас је пореметио њихов гол. Та нервоза је нешто што човек не може да контролише услед јаке жеље. На полувремену није било нервозе, навикли смо да се враћамо јачи на терен после консултација са стручним штабом, што смо показали и у сусрету раније са Вождовцем у Купу Србије, али и са другим екипама", рекао је Ђурђевић.

Најбољи стрела црно-белих Ђурђевић донео је преокрет свом тиму поготком из једанаестерца у 73. минуту.

"Заиста ми гол много значи, не само мени већ читавој екипи. Знамо колико је важна свака утакмица и сваки гол у борби за титулу. Започео је Лео, завршио сам ја и још једном смо обрадовали навијаче", рекао је Ђурђевић и додао да екипу у среду очекује "најтежа утакмица" против Радничког у Нишу.

Стрелац изједначујућег гола Леонардо казао је да не може да преприча "количину енергије" коју је тим осетио по сусрету с навијачима после утакмице с Вождовцем.
"Заиста сам пресрећан, а да не говорим о атмосфери коју су нам приредили навијачи. Та количина енергија после утакмице коју смо осетили не може да се преприча. Нису били са нама физички на трибинама, али јесу у свакој секунди. Хвала им на дочеку, навијању и скандирању по изласку на терасу", рекао је Леонардо.

Он је додао да је у Партизан дошао са жељом да освоји титулу.

"Заиста не знам како бих описао своја осећања. У Партизан сам дошао са жељом да освојимо титулу, али не памтим да је игде било овако тешко. Не потцењујем никога, али нама грешка није дозвољена. Овде нема тешких и лакших утакмица, против Партизана сви гризу, а ви морате да уђете у сваку као да сутра не постоји, па онда све испочетка и тако свако коло које долази. Али тај ментални и физички умор буде моментално избрисан после сваког гола и победе", рекао је Леонардо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи