Инголштату дерби зачеља, Херта коначно победила

Фудбалери Инголштата победили су на свом терену екипу Дармштата са 3:2 у утакмици 28. кола немачке Бундеслиге. Херта боља од Аугсбурга - 2:0.

Инголштат је уписао осму победу од почетка сезоне и налази се на 17, претпослењем месту на табели са 28 бодова, док је Дармштат последњи са само 15 освојених бодова.

Паскал Грос је довео домаћу екипу у вођство у 19. минуту, али је Дармштат до краја првог полувремена преокренуо резултат головима Марија Вранчића у 33. и 39. минуту из једанаестерца.

Победу Инголштату донели су Алмог Цохен и Маркус Сутнер головима у 68. и 72. минуту.

Инголштат у наредном колу гостује Волфсбургу, док Дармштат дочекује Шалке.

Фудбалери Херте победили су на свом терену Аугсбург са 2:0, и тако прекинули серију од три пораза у Бундеслиги.

Тим из Берлина повео је у 12. минуту голом Џона Брукса, на асистенцију Валентина Штокера, који се у 37. минуту уписао и у стрелце. Херта је до краја меча имала још неколико добрих прилика, али се резултат није мењао.

Херта је сада пета на табели са 41 бодом, два мање од Борусије Дортмунд, која је у суботу изгубила од Бајерна 4:1. Четврто место води у квалификације за Лигу шампиона, а пето води директно у групну фазу Лиге Европа.

Аугсбург је већ пет мечева без победе, а у том периоду има четири пораза и реми.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи