Јунајтед се не плаши "црних мачака", луд меч у Ливерпулу

Фудбалери Манчестер јунајтеда победили су у гостима екипу Сандерленда са 3:0, у 32. колу енглеске Премијер лиге. Евертон савладао Лестер са 4:2.

Стрелци за Јунајтед били су Златан Ибрахимовић у 30, Хенрик Миктарјан у 46. и Маркус Рашфорд у 89. минуту меча. Сандерленд је завршио утакмицу са десет играча, пошто је Себастијан Ларсон у 43. минуту добио црвени картон.

Овде вреди нагласити да је Ибрахимовић постигао гол на 21 у претходној 51 утакмици за тим са Олд Трафорда.

Јунајтед је сада пети на табели, са три бода више од Арсенала, који има меч мање. "Ђаволи" имају четири бода више од градског ривала Ситија, који има и утакмицу више.

Сандерленд је остао на последњем месту табеле, са 20 бодова, што значи да има четири мање од претпоследњег Мидлзброа. Екипа са Стадиона светлости није постигла гол 675 минута, иако је у овом периоду на гол шутнула 79 пута.

Фудбалери Евертона победили су у феноменалном мечу на свом терену екипу Лестера са 4:2.

Евертон је повео непуних 60 секунди након првог звиждука, преко Тома Дејвиса. Гости су преокренули резултат већ до 10. минута - головима Ислама Слиманија и Марка Олбрајтона.

Преокрет домаћину донели су Ромелу Лукаку са два гола (23. и 57. минут) и Фил Јагелка у 41.

Евертон је, после 15. победе од почетка шампионата, седми на табели са 54 бода, колико има и Арсенал, али "тобџије" имају чак три утакмице мање.

Лестер је, на другој страни, доживео први пораз после пет кола и на 11. је месту са 36 бодова. Евертон у наредном колу дочекује Барнли, док Лестер гостује Кристал Паласу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи