Читај ми!

Ристић: Не памтим Милановац по добром, али поправићу утисак

Фудбалер Црвене звезде Михаило Ристић рекао је да стадион у Горнем Милановцу не памти по добром, због резултата и повреде коју је тамо зарадио, али да верује да ће после утакмице са Металцем поправити утисак. Ристић истиче да се Металац у досадашњем току шампионата показао као незгодан тим и да неће бити лако.

"Са Звездом сам играо само једном, у јулу 2015. године и тада смо завршили без голова. Не носим баш лепе успомене са тог стадиона ни када су утакмице у дресу репрезентације у питању. Памтим повреду коју сам тамо доживео у младој репрезентацији. Биће ово прилика да са Звездом поправим утисак и прекинем лошу серију у Милановцу", рекао је Ристић за клупски сајт.

Ристић истиче да се Металац у досадашњем току шампионата показао као незгодан тим и да неће бити лако, али је повољна околност што ће терен бити у одговарајућем стању.

"Олакшавајућа околност је што је терен у Милановцу увек у одличном стању, за разлику од претходна два гостовања. Моћи ћемо да прикажемо лепши и атрактивнији фудбал. Биће нам лакше да лопту дуже држимо и стварамо шансе. Као и у свакој утакмици, благи смо фаворити, али тамо смо увек тешко стизали до бодова", рекао је Ристић.

Млади Звездин универзалац додаје да повреде ремете екипу пред важно гостовање, али да се често сусретала са таквим проблемима ове сезоне и да постоје спремне замене.

"Имамо велики играчки кадар, навикли смо на промене. Константно трпимо осцилације на разним позицијама, сада превасходно у одбрани, али мислим да ће све функционисати како треба. Знам да ће екипа дати све од себе, ушли смо у серију победа и имамо велику жељу да је наставимо", закључио је Ристић.

Утакмица између Металца и Црвене звезде игра се у суботу од 15 сати у Горњем Милановцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару