Аталанта и Торино наставили са добрим партијама, убедљива "Виола"

Ђан Пјеро Гасперини је сјајан тренер са интересантним идејама – а и његове екипе побеђује, баш као сада Аталанта. Побеђује и Торино нашег Синише Михајловића. Фиорентина силовита у дуелу са Емполијем.

Фудбалери Аталанте победили су на свом терену у Бергаму екипу Роме са 2:1 у утакмици 13. кола италијанске лиге и остварили пету узастопну победу.

Рома је повела у 40. минуту голом Дијега Перотија из једанаестерца, а изједначио је Матија Калдара у 62. минуту. Победу домаћем тиму донео је Франк Кеси голом из пенала у првом минуту судијске надокнаде времена.

Аталанта је тако у последњих осам утакмица остварила седам победа, од којих пет узастопних и сакупила је 25 бодова. Рома је претрпела трећи првенствени пораз, а први у последњих седам утакмица и остала је на 26 бодова, али јој је првопласирани Јувентус "побегао" на седам бодова.

Фудбалери Торина победили су на гостујућем терену Кротоне са 2:0 и остварили другу узастопну победу. Двоструки стрелац био је Андреа Белоти, у 80. и 89. минуту. Асистент код првог гола био му је српски фудбалер Адем Љајић, а код другог Лукас Боје.

Екипа Синише Михајловића нема пораз у последње три утакмице и сакупила је 22 бода, а Кротоне је претрпео 10. пораз у првенству и последњи је на табели са пет бодова.

Фудбалери Фиорентине победили су на гостујућем терену Емполи са 4:0, головима двоструких стрелаца Федерика Бернадескија и Јосипа Иличића. "Љубичасти" из Фиренце су остварили пету победу у првенству, а непоражени су у последњих шест мечева и осми и сакупили су 20 бодова, а Емполи је 17. са 10 бодова и има три бода мање од Пескаре која је у зони испадања.

Болоња је на свом терену победила Палермо са 3:1 и прекинула низ од седам утакмица без победе, док је Лацио у Риму истим резултатом победио Ђенову и наставио низ од осам утакмица без пораза.

Раније у недељу Сампдорија је победила Сасуоло са 3:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару