Црвена звезда представила Милошевића

Фудбалски клуб Црвена звезда представио је новог играча – Стефана Милошевића.

"Дошао сам у велики клуб, надам се да ћу испунити очекивања тренера, да ћу се доказати и да ћу помоћи тиму да одбрани титулу", рекао је Милошевић.

Милошевић је дошао из субочког Спартака, потписао је четворогодишњи уговор, игра на позицији левог бека и носиће дрес са бројем 21.

Он је каријеру почео у Рудару из Костолца, а после тога је прешао у Црвену звезду где је провео скоро четири године. Он је затим играо за Партизан, одакле је прешао у Спартак.

"Мислио сам да ћу себе боље пронаћи у Партизану, али то је било у млађим категоријама, сада другачије размишљам и зато сам се вратио у Звезду", рекао је он.

Милошевић ће на својој позицији имати конкуренцији у Луису Ибањесу.

"То је у неку руку и добро за мене јер ћу морати више да се трудим. Ја волим да радим и драго ми је што је на тој позицији баш такав играч", рекао је 21-годишњи фудбалер.

Спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић рекао је да је Милошевић одиграо три сјајне сезоне у Спартаку и да га је то препоручило за повратак у Љутице Богдана.

"Доводимо још једног шампиона, играо је за шампионску репрезентацију на Новом Зеланду... Одиграо је три одличне сезоне у Спартаку, прошле сезоне је постигао пет голова, имао много асистенција, због тога смо га и вратили. Карактеришу га брзина, упорност, има одличну леву ногу и добар прекид", рекао је Раосављевић.

Новинаре је занимало докле су стигли преговори са везним фудбалером Ростова Гелором Кангом, а Раосављевић је навео да то није једини играч са којим клуб тренутно преговара и да ће јавност бити обавештена када нешто буде сигурно.

Спортски директор Звезде додао је да ће са голманом Дамиром Кахриманом ових дана бити продужен уговор, као и да мисли да ће уговор продужити и Предраг Сикимћ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару