Читај ми!

Миросављевић: Чудно је бити у ципелама и фармеркама на почетку припрема

Доскорашњи фудбалер, а сада потпредседник Чукаричког Ненад Миросављевић, рекао је да је необичан осећај појавити се на почетку припрема за нову сезону у ципелама, а не у копачкама после 21 године професионалне фудбалске каријере. Миросављевић је на крају прошле сезоне у дресу Чукаричког окончао професионално играње.

"Чудан је и необичан осећај да почетак припрема дочекам у фармеркама. Чак сам се 21 годину професионално бавио фудбалом и једноставно остало је у крви да се појављујем на припремама у копачкама, а не као сада у ципелама и фармеркама", рекао је Миросављевић новинарима на почетку припрема Чукаричког за нову сезону.

Миросављевић је на крају прошле сезоне у дресу Чукаричког окончао фудбалску каријеру. Он је рекао да је био свестан да ће се играчка каријера једног дана завршити.

"Имао сам срећу да сам у једном веома добром клубу, организованом, па сада после играчке каријере могу да останем у фудбалу, те с успехом клуба могу да покушам да изградим и себе професионално", рекао је он.

Миросављевић је навео да ће "фактички" бити помоћник спортском директору Владимиру Матијашевићу.

"Он и ја се знамо јако дуго, увек смо добро сарађивали, а верујем да ћемо и сада јако добро да сарађујемо", рекао је потпредседник Чукаричког.

Он је оценио да ће Чукаричком за предстојећу сезону бити потребна два појачања у нападу, с обзиром на то да ће, према његовим речима, репрезентативни шпиц Андрија Павловић у наредним данима вероватно напустити клуб.

"Ја сам завршио каријеру, а Андрија је претходне сезоне 'експлодирао'. Заслужио је да настави каријеру у много бољој лиги, много бољем клубу. Искрено се надам да ће се то догодити у наредним данима. Због свега тога су нам неопходна два нападача за наредну сезону и походе у домаћим, а надам се и европском такмичењу", рекао је Миросављевић.

Миросављевић је током фудбалске каријере у дресу Чукаричког одиграо 74 утакмице и постигао 16 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару