Читај ми!

Муслин дебитовао победом против Кипра

Србија – Кипар 2:1 (крај). Фудбалскa репрезентација Србије у пријатељском мечу савладала Кипар. Славољуб Муслин дебитовао тријумфом на клупи "орлова", сва три гола постигнута у првом полувремену.

Коначно победа фудбалске репрезентације Србије! Јесте да је у питању пријатељски меч, јесте да су оба селектора испробавала и играче и тактику, али победа је победа.

Славољуб Муслин је на свом првом мечу у улози селектора "орлова" забележио тријумф, што би могло много да значи у квалификацијама за Светско првенство у Русији, које почињу у септембру.

Муслин је променио формацију, меч је почео са три играча у последњој линији одбране, док су боковима деловали Рукавина и Младеновић. Матић и Немања Максимовић држали су "везу", док је Митровић био усамљен у шпицу напада.

Србија је повела већ у другом минуту, када је управо Митровић искористио асистенцију Тадића и лако савладао голмана Кипра.

Већ у десетом минуту било је 2:0, а стрелац је био Тадић. Његов ударац ка голу скренуо је један од дефанзиваца гостију и Србија је већ имала убедљиву предност.

Имали су "орлови" неколико добрих прилика да повећају предност, али је уследио аутогол Николе Максимовића у 32. минуту за 2:1, а са тим резултатом се и отишло на одмор.

У наставку је виђен мање занимљив сусрет. Србија је имала неколико полуприлика за гол, док су Кипрани најозбиљнију прилику за изједначење пропустили у самом финишу меча.

Наредни пријатељски меч Србија игра против Израела.

Овако је протекао меч између Србије и Кипра:

18.54 – Крај у Ужицу, Србија – Кипар 2:1.

Много занимљивије било је прво полувреме утакмице. Србија у наставку могла и до убедљивије победе, али и Кипрани су могли до нерешеног резултата.

18.05 – Настављен је меч у Ужицу.

18.03 – Чак пет измена извршио је Славољуб Муслин у полувремену. Нови играчи у тиму Србије су Александар Коларов, Марко Грујић, Адем Љајић, Андрија Живковић и Андрија Павловић.

17.50 – Полувреме у Ужицу.

17.33 – ГОЛ! Кипар смањује на 2:1, аутоголом Николе Максимовића у 32. минуту.

17.11 – ГОООЛ! Србија води са 2:0 од десетог минута, сада је стрелац Душан Тадић.

17.03 – ГОООЛ! Србија води са 1:0 од другог минута, стрелац је Александар Митровић.

17.01 – Почео је меч у Ужицу.

16.55 – Србија против Кипра почиње у следећем саставу: Кахриман, Рукавина, Ни. Максимовић, Рајковић, Младеновић, Милуновић, Матић, Не. Максимовић, Костић, Тадић и Митровић.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару