Муслин о Стојковићу: Свако одлучује онако како осећа

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је да још нема званичну потврду да је играч Чукаричког Филип Стојковић одлучио да убудуће игра за селекцију Црне Горе.

Поједини београдски медији су пренели да је Стојковић, који се налази на списку Муслина за предстојеће пријатељске утакмице, одлучио да обуче дрес Црне Горе.

"Свако одлучује онако како осећа. Стојковић је одлучио да игра за Црну Гору, колико ја знам, али још немам његову потврду. Шта да радимо, идемо даље. Има још добрих играча у Србији као што је он, не можемо због једног играча да тугујемо. Ја му желим срећу ако је то одабрао", рекао је Муслин новинарима у Старој Пазови.

У Спортском центру Фудбалског савеза Србије раније данас је изабрано ново руководство те организације. За председника је, једногласном одлуком присутних делегата, изабран Славиша Кокеза, који је на том месту заменио Томислава Караџића.

"Кажу да скоро није било оваквог јединства, све је изабрано једногласно... Надам се да ћемо тако и да наставимо", рекао је Муслин.

"Било је у прошлости доста добрих ствари, али, нажалост, резултати нису били на нивоу. Надам се да ћемо наставити да радимо и да ће са новим руководством бити још боље. Видим да су услови за рад изванредни, једни од најбољих у Европи, и надам се да ћемо и ми бити на том нивоу", рекао је Муслин.

Као прву тачку свог програма Кокеза је навео стварање позитивне атмосфере око репрезентације и унутар ње.

"Та се атмосфера изгубила, неповерење се појавило код навијача. Сад је на нама, на играчима да на терену покажу жељу да играју за национални дрес, а ако буду још и резултати, а верујем да ће их бити, да повратимо то поверење", рекао је Муслин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару