Читај ми!

Божовић: Не занимају нас калкулације, идемо на победу

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да њега и његову екипу не занимају никакве калкулације других клубова, као и да је обавеза екипе да пружи максимум и победи Раднички у последњем колу Суперлиге Србије. Утакмица почиње у 19.00, али церемонија доделе пехара је у 18.30. Улаз на утакмицу је бесплатан, а Звезда је позвала навијаче да дођу у што већем броју.

Звезда је већ освојила титулу, док се Раднички, Војводина и Чукарички боре за преостала два места која воде у Европу.

"Смешно ми је кад читам позиве да се игра поштено и да је питање само да ли ће Војводина да победи Партизан, а да је Раднички нас већ победио. Није нас Раднички победио, ми не пуштамо никога. Биће тешко мотивисати играче, али биће пун стадион, Звезда је велики клуб и наша обавеза је да пружимо максимум. Њихове калкулације и калкулације других клубова нас не занимају", рекао је Божовић новинарима на стадиону Звезде.

Ово ће бити 37. коло Супер лиге, која је почела у јулу месецу и траје више од 10 месеци.

"Са срећом, завршиће се и ово првенство. Дуго је трајало и сви смо срећни што се завршава. Долази нам екипа којој требају бодови, а ми ћемо учинити све да добијемо пред нашим навијачима, иако утакмица нема такмичарски значај", рекао је Божовић.

Првотимац Марко Грујић је рекао да се нада отвореној утакмици.

"Очекује нас лепа утакмица. Надам се да ће бити много наших навијача и надам се да ћемо одиграти отворено и постићи много голова. Раднички је квалитетна екипа, пробаћемо да победимо на нашој званичној прослави титуле", рекао је Грујић. Млади фудбалер је зимус продат Ливерпулу, а сутрашња утакмица биће му последња у Звезди.

"Сигурно је да је ово специфичан тренутак за мене. Ово ми је последња утакмица у Звезди. Не бих рекао да имам трему, али биће другачија од осталих. Бићу тужан и срећан у исто време. Срећан што дижемо пехар, а тужан што ћу са овим играчима и овим шефом последњи пут бити у прилици да победимо", рекао је Грујић.

"Божовић се надовезао и казао да је срећан што је радио са таквим "играчем и човеком".
"Срећан сам што сам радио са оваквим играчем и човеком. Више човеком, јер се добар играч нађе, а добар човек тешко. Надам се и да му није последњи пут да игра на Маракани. Доћи ће ваљда неки пут са Ливерпулом. А надам се да ће и на крају, кад одлучи да заврши сезону, доћи овде да је заврши", рекао је Божовић.

Утакмица почиње у 19.00, али церемонија доделе пехара почиње у 18.30. Улаз на утакмицу је бесплатан, а Звезда је позвала навијаче да дођу у што већем броју.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару