Томић: Радујемо се утакмици у Нишу, одмор за старије

Тренер фудбалера Партизана Иван Томић рекао је да се радује утакмици против Радничког у Нишу, а уједно је најавио и да ће одмарати неке играче.

"Радује нас утакмица у Нишу. Играмо против великог клуба, са великом традицијом, који има велику подршку навијача, који игра јако добру и квалитетну сезону, на чему им честитам. Сигурно нас очекују један прави амбијент, тешка и захтевна утакмица", рекао је Томић.

Партизан је у среду освојио Куп Србије, а Томић је казао да неки играчи неће путовати у Ниш.

"Биће играча који неће путовати у Ниш. Осим тога, после Ниша ће неки играчи отићи на одмор. Желимо да старијим фудбалерима и још некима, колико је то могуће, дамо шансу да се адекватно одморе пред оно што нас очекује у квалификацијама за Лигу Европе", рекао је Томић.

Он је на новинарско питање одговорио да Партизан јесте освојио највише бодова у пролећном делу сезоне, али да тим нема разлога да се тиме поноси.

"То је нешто чиме не можемо да се похвалимо или износимо у први план, јер је познато да нисмо били конкурентни за титулу. Зато немамо разлога да се хвалимо, него имамо разлога да будемо незадовољни", казао је Томић.

Партизан после Ниша на свом стадиону дочекује Војводину.

"Преостале две утакмице су нам јако важне. Сваки тренинг нам је важан због много нових играча. Сваки минут тренинга и посебно утакмице, а нарочито такве као што су против Радничког и Војводине. То је сјајно искуство за младе, то је испит и суочавање са оним шта дрес Партизана носи", рекао је Томић.

Утакмица Раднички - Партизан игра се у недељу од 19.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије