Челси понудио уговор Терију

Фудбалски клуб Челси саопштио је да је капитену Џону Терију понудио нови, једногодишњи уговор и да ће он размотрити ту понуду.

Ову информацију прво је открио тренер Челсија Гус Хидинк на конференцији за новинаре, а касније је потврдио и портпарол клуба.

"Представници клуба Марина Грановскаја и Брус Бак састали су се са Џоном и његовим агентом раније ове недеље и понудили им продужење уговора на годину дана. Крај је сезоне и ово је велика одлука за Џона и његову породице, тако да они сада разматрају ту понуду", рекао је портпарол клуба.

Тери, коме на крају сезоне истиче актуелни уговор, раније ове недеље је рекао да би волео да остане у том клубу, као и да планира да игра фудбал још две године.

Џон Тери има 35 година, а за први тим је дебитовао у децембру 1998, и од тада је забележио 703 наступа за Челси, од чега више од 500 као капитен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије