Божовић: Против Радника неће бити лако

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да његовим фудбалерима неће бити лако против Радника, јер се показало да је његов тим добар изазов за сваког противника.

"Неће бити нимало лако, поготово што смо ми добар изазов за све противнике. Очекујем да победимо, треба ову утакмицу да решимо у своју корист због клуба. Мислим да ћемо сезону привести крају онако како треба", рекао је Божовић, на конференцији која је почела минутом ћутања поводом смрти новинара Милана Пашића.

Звезда ће гостовати Раднику у 36. колу Супер лиге.

Божовић ће у наредном сусрету, као и преостала два, шансу пружати играчима са мањом минутажом.

"Они који су мање играли ће имати прилику да се покажу јер ћемо на крају сезоне направити спискове ко треба да иде, а ко да остане. Они код којих имамо дилему ће бити у прилици да покажу да треба да остану", казао је Божовић.

Упитан "каква је судбина" штопера Едсона, Божовић је одговорио да "мора да пита некога ко уме да гледа у длан".

Говорећи о потенцијалним појачањима, Божовић је рекао да се сваки пут зачуди када у медијима осване оно што се разговара у клубу.

Такође, рекао је да је француски дефанзивац из Мордовије Томас Фибел један од играча о којима се размишља, а није желео да открива још имена.

Према његовим речима, тешко је пронаћи мотив од како је титула практично освојена.

"Тешко је пронаћи мотив, с обзиром на то да смо још пре три-четири месеца били прваци. Осетио се пад мотивације, али имамо обавезу према клубу и навијачима, према дресу који носимо", рекао је он.

Када је реч о Раднику, тренер црвено-белих је навео да је то по њему најпријатније изненађење првенства, екипа која зна да игра фудбал и која је направила добар резултат.

Божовић је упитан да прокоментарише изјаве из "вечитог" ривала Партизана, да су црно-бели најбоља српска екипа овог пролећа.

"Могу само да кажем, велико поштовање за Партизан, честитам им што су освојили Куп и надам се да ће тако бити и идуће године", рекао је Божовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије