Матић: Азар ће нас вратити на врх

Фудбалер Челсија Немања Матић уверен је да ће Еден Азар наредне сезоне вратити лондонски клуб на врх Премијер лиге.

Азар коначно игра у препознатљивој форми јер је на последње четири утакмице постигао исто толико погодака, након што се током читаве сезоне "мучио" да понови игре из прошлог шампионата, када је био проглашен за најбољег играч Премијер лиге.

"Може ли Еден да врати Челси у врх Премијер лиге ако буде играо у садашњој форми? Наравно. Он је сада у сјајној форми и увек може да реши утакмицу. Тешко је да кажете да неко игра добро када тим губи, али као и сви, Еден увек покушава да да све од себе. Сигуран сам да ће следеће сезоне бити још бољи", рекао је Матић а преноси Ројтерс.

Челси у сезони, у којој је бранио титулу, заузима девето место на табели са 49 бодова, а у последњем колу угостиће наследника на трону Лестер, у недељу од 16 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије