Евертон отпустио Мартинеса, чека се наследник

Фудбалски клуб Евертон отпустио је тренера Роберта Мартинеса, пренели су британски медији.

Евертон је у последњих 10 утакмица победио само једном, па су се и навијачи у последњих неколико недеља окренули против Мартинеса.

За вечерас је заказана годишња церемонија додела награда, а присталице Евертона су раније најавиле протест против Мартинеса.

После синоћњег пораза од Сандерленда управа клуба је одлучила да делује, пише портал Ливерпул Ехо, тако да је упарво тај меч био и последњи меч Мартинеса на клупи Евертона.

Шпански тренер је у Евертон дошао 2013. године из Вигана, када је на клупи заменио Дејвида Мојса, а уговор с Евертоном му је важио до 2019. године.

Мартинес је тренерску каријеру почео у Свонсију, пре него што је 2009. године прешао у Виган.

Британски медији последњих неколико дана спекулишу и да ће холанђанин Франк де Бур преузети Евертон. Те спекулације од данас су појачане, пошто је Де Бур напустио Ајакс.

Поред Де Бура, као замене за Мартинеса помињу се још и Роналд Куман и Мануел Пелегрини.

Евертон је, коло пре краја шампионата, на 12. месту на табели са 44 бода.

Сезону 2015/16. Евертон завршава на свом терену против Норича.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије