Бешикташ господари прелазним роком: Стижу Робен, Торес и Фалкао?

Турски фудбалски гигант Бешикташ спрема амбициозне планове за лето пошто жели да доведе фудбалера Бајерна Арјена Робена, Фернанда Тореса из Атлетико Мадрида и Радамела Фалкаа из Монака, преноси Фанатик.

Истанбулски "орлови" налазе се пред титулом првака Турске јер им је у последња два кола довољан бод, после чега ће почети да праве респектабилан тим и за Лигу шампиона.

Челник клуба Ердал Торуногулари је већ започео преговоре у Амстердаму са оцем Робена, док ће знатно лакши посао завршити трансфер Тореса јер му на крају сезоне истиче уговор са Миланом, чији је завнично члан.

Бешикташ не би имао проблем ни да обезбеди висока примања Фалкаа, чији одлазак се очекује из Монака.

Члан тима из Истанбула је и српски фудбалер Душко Тошић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије