Томић: Спремни за све што нас чека у Суботици

Тренер Партизана Иван Томић истиче да су његови фудбалери спремни за утакмицу против Спартака у полуфиналу Купа. Тренер црно-белих наглашава да очекује тежак меч, али и победу свог тима.

"Играчи су спремни за сутрашњу утакмицу. Евертон има проблема са картонима, али остали конкуришу за тим. Како год да се завршио дерби (против Црвене звезде), ништа то не би променило пред оно што нас чека у среду. Надам се једној правој утакмици и правом приступу и да ћемо је почети на прави начин", рекао је Томић.

Партизан и Спартак одиграли су у првој утакмици 0:0, а сутрашња почиње у 16.30. У првом дуелу Партизан је имао много прилика, потпуно је доминирао (посебно након искључења фудбалера гостујућег тима), али гол није постигао. Делом је то и због квалитета тима са крајњег севера, што Томић на неки начин и потврђује.

"Знали смо и пред прву утакмицу да поседују добар дефанзивни блок и да им тренер (Андреј Чернишов) промовише руску школу. Имају висок ниво агресивности и у последњој трећини и чврсти су. Тај приступ им је донео боље резултате и у Супер лиги. Знамо шта нас очекује. Неће бити лако и знамо да услови нису као на нашем терену. За све се то спремамо и сигуран сам да ћемо бити спремни", рекао је Томић.

У случају да и сутра буде 0:0 изводиће се пенали, али је тренер Партизана рекао да се екипа није спремала за то.

"Нисмо размишљали о пеналима. О томе треба да се размишља када се игра Куп, али ми још нисмо дошли до тога јер намеравамо да постигнемо гол и победимо", рекао је Томић.

Партизан само у теорији има шансе да не остане без титуле, тако да је Куп једина прилика за црно-беле да освоје трофеј.

"Свесни смо да нас чека 90 минута до финала и евентуалне могућности освајања трофеја, што би на неки начин омогућило да сезона буде успешна. Е сад, колико је у Партизану сезона успешна освајањем Купа, то је друга прича", рекао је Томић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 23. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару