Читај ми!

Радоњић: Чека нас тежак задатак у Краснодару

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његов тим чека тешка утакмица са Локомотивом у Краснодару, после напорног путовања, али да ће кошаркаши покушати да искористе расположење после пласмана у финале Јадранске лиге да пруже добру партију. Сусрет Локомотива – Црвена звезда на програму је у четвртак од 18.00 часова.

Звезда је у уторак победила Цедевиту у гостима и тако славила са 2:0 у полуфиналној серији и тако се пласирала у финале плеј-офа Јадранске лиге, где ће играти са Мега Лексом. Радоњић је рекао да је цео тим задовољан "великом победом и испуњавањем великог задатка".

"То задовољство мора да се искористи у изузетно отежаним околностима, због много утакмица и напорног пута, а сада и са минималним временом на располагању за припрему", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Локомотива је била један од фаворита за освајање првог или другог места, али сада има исти учинак као Звезда и Панатинаикос - седам победа и четири пораза. Победник утакмице избориће пласман у четвртфинале, први пут у историји оба клуба.

"Локомотива игра одлично ове године и близу је пласмана у четвртфинале. Имају изузетне индивидуалце, одличан тим. Није једноставно. Не знамо у овом тренутку ни када ћемо стићи у хотел у Краснодару и да ли ћемо уопште стићи да одрадимо један тренинг у дворани. Али, покушаћемо да претворимо цео амбијент у издање које може да буде добро", рекао је Радоњић.

"И да је све у најбољем реду, сигурно да би нас чекао тежак задатак у Русији", додао је он.

Звезда је у првом мечу победила у Пиониру 80:66, али сада није имала практично ни мало времена за припрему. Екипа је допутовала из Загреба јутрос у четири ујутру, а већ у 11.30 се окупила на аеродрому за Москву. После лета који траје три сата, тим ће чекати пет сати на преседање за Краснодар, а лет на тој релацији траје још 130 минута.

Један од најбољих играча Звезде Маик Цирбес рекао је да је тим концентрисан, без обзира на умор.

"Одиграли смо јако тешку утакмицу у Загребу. Јесмо уморни, али смо сви у тиму свесни у ;каквој смо ситуацији, и у каквој можемо да будемо ако победимо. Без обзира на огромне напоре, фокусирани смо. Важно је и нема времена за умор", рекао је Цирбес.

Утакмица у Краснодару игра се у четвртак од 18.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 26. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару