Читај ми!

Илиев: Партизан ће на пролеће играти атрактивно, као некад

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да у другом делу сезоне очекује атрактиван и нападачки фудбал црно-белих и поручио да ће у наредним данима бити долазака озбиљних појачања.

"Као и сваки почетак, колико је тежак, толико је и лак. Много тога имамо новог и тек треба да се десе одласци и одласци. Биће разговора у наредном периоду, морамо да смањимо велики играчки кадар. Гледаћемо да на пролеће будемо најбољи, да вратимо публику на стадион и освимо трофеј, али и да се припремимо за лето", рекао је Илиев новинарима у СЦ Телеоптик на окупљању фудбалера за почетак припрема.

Он је најавио да ће у наредним данима црно-бели довести неколико квалитетних играча.

"Долази нам штопер, два озбиљна имена су оптицају и преговарамо. За дан или два знаћемо, сигурно ће бити играч са озбиљном биографијом. Желимо појачање на позицијама офанзивног везног и нападача, али не желимо да се залећемо и доводимо било кога. Очекујем добар и атрактиван Партизан, какав је некад био", поручио је Илиев.

Спортки директор црно-белих истакао да клуб није желео да буде препрека Стефану Бабовић око одласка у иностранство.

"Стефан је посебна прича, као што је био Данко Лазовић, мора да се прилагодиш његовим жељама. Знам га доста дуго, направио је велике успехе са Партизаном и знам колико значи за свлачионицу. Вероватно је дошло до засићености, помињао је да је спреман за иностранство. Поштујем његов став, заслужио је да му се изађе у сусрет".

Према његовим речима црно-бели су ставили тачку на "случај Мирко Иванић", али да не могу да утичу да ствари око клуба.

"Много се прича око одлазака, сви гледају свој интерес. Што се тиче Андрије Живковића, не бих износио детаље докле год траје прелазни рок", навео је Илиев и додао да постоји обострана жеља да се склопи договор око повратка Габријела Клеа, али да има "можда непремостивих препрека са друге стране". Он није желео превише да коментарише изјаве тренера Црвене звезде Миодрага Божовића да му је "Борац највећи ривал у борби за титулу".

"Свако може да прича шта хоће и не желим да улазим у полемику. Поштујем његово мишљење и сваког другог", заккјучио је Илиев.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару