Терзић: Финансије стабилизоване, нема више продаје играча

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је да је клуб одбио понуду да прода Вукашина Јовановића и Александра Катаија јер је финансијска ситуација у клубу "стабилизована", тако да се управа сада концентрише да ојача тим за европске квалификације.

Терзић је у изјави достављеној агенцији Бета рекао да је Бордо Звезди нудио 2,1 милион евра за Јовановића, као и 20 одсто од наредног трансфера, али да је управа црвено-белих то одбила.

"Није разлог у висини понуде, не желимо ни да причамо о цени. Једноставно, Вукашин Јовановић није на продају и он остаје у Црвеној звезди да освоји шампионску титулу и помогне свом клубу да уђе у Лигу шампиона или Лигу Европе", навео је Терзић.

Звезда је у овом прелазном року продала Ливерпулу Марка Грујића за шест милиона евра, а Терзић је рекао да су трансфери Јовановића и Катаија били резервни план.

"Реализацијом трансфера Грујића стабилизовали смо финансијску ситуацију у клубу и ниједан играч који је јесенас имао значајну минутажу није на продају. Иста је ситуација и са Александром Катаијем, јер и за њега имамо конкретну милионску понуду. Трансфере Јовановића и Катаија смо спремали као алтернативу за решавање финансијске ситуације у случају да је пропао трансфер Грујића", наводи се у изјави.

Терзић је рекао да се клуб сада концентрише на јачање екипе за квалификацију за Лигу шампиона.

"Прошло је време када су играчи из Црвене звезде одлазили за ситан новац, или раскидима арбитражне комисије на штету клуба. Црвена звезда и наши играчи ће поново бити цењени у Европи. Сада нам је фокус на даљем јачању екипе и довођењу квалитетног штопера и дефанзивног везног играча да бисмо се на време спремили за квалификације за Лигу шампиона", навео је Терзић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару