Пазарци бољи од Јагодине

Фудбалери Новог Пазара победили су на свом терену екипу Јагодине са 1:0 (0:0) у одложеној утакмици 19. кола Суперлиге Србије.

Новопазарци су прекинули лош низ од седам утакмица без победе и побегли из доњег дома табеле, док је Јагодина остала на 14. месту.

Стрелац јединог гола био је Предраг Павловић у 82. минуту, после асистенције Ирфана Вусљанина.

Иванчевић: Утакмица сезоне за нас; Гошић: Болан пораз

Тренер Новог Пазара Радмило Иванчевић рекао је да су његови фудбалери против Јагодине морали да превазиђу психолошку баријеру како би забележила победу.

"Ово је за нас била утакмица сезоне. После дугог низа без победе, имали смо императив, морали добити по сваку цену, а тада је најтеже. Очекивао сам да уз подршку навијача превазиђемо психолошку баријеру и упишемо бодове. Имали смо проблема на почетку меча, али сам, како је утакмица одмицала, веровао да ћемо имати снаге да победимо", рекао је Иванчевић.

"Није било лако, по тешком терену дали смо и последњи атом снаге. Гол је дошао као награда, а до краја смо могли постићи још неки. Овај резултат је за нас изузетно драгоцен, вреди више од три бода, надам се и најављује боље дане", оценио је Иванчевић.

Тренер Јагодине Миљојко Гошић жали за пропуштеним приликама својих фудбалера у првом полувремену.

"Пораз од Пазара у Јагодини је био болан, четврти у низу, али стоички смо га поднели. Добро смо отворили утакмицу, имали пречку и отворене шутеве ка голу ривала. Домаћин је у првом делу био под психолошком баријером, ми смо то искористили, али нисмо крунисали. Пазар је у другом делу имао иницијативу, онда је у финишу уследио дриблинг нашег младог играча, одузета му је лопта и примили смо гол", казао је Гошић.

Он је додао да је публика у Новом Пазару вређала техничку клупу Јагодине.

"Незадовољан сам јер је наша техничка клупа доживела увреде од дела публике, али то не баца сенку на победу Новог Пазара. Треба, ипак, енергију усмерити ка терену", додао је Гошић.

Нови Пазар после 20 одиграних утакмица заузима 11. место са 23 бода, док је Јагодина 14. са 16.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи