Читај ми!

Дибала на скенеру Барселоне

Млади Аргентинац Пауло Дибала на мети је Барселоне, чији су скаути гледали меч против Севиље у Лиги шампиона. Шампион Европе и Шпаније у јануару ће поново моћи да ангажује појачања, након истека суспензије од стране Међународне фудбалске федерације (ФИФА), а 22-годишњи Дибала, који по доласку из Палерма у Јувентус игра све боље, једна је од њихових жеља.

За сада је извесно да ће Барселона бити јача за Арду Турана и Алекса Видала, који су потписали летос и право наступа стичу 1. јануара, извештава Тутоспорт а преноси Танјуг.

Дибала је ове сезоне у црно-белом дресу већјпостигао осам голова, дебитовао је и за А репрезентацију Аргентине, али на три утакмице није успео да се упише у стрелце.

У утакмици Д групе Лиге шампиона коју је Јувентус изгубио од Севиље са 1:0, Пауло Дибала је у финишу меча погодио пречку после сјајног ударца из даљине и после меча је био разочаран што његов клуб није освојио прво место у групи.

"Разочарани смо. Имали смо неколико одличних шанси да изједначимо, погодио сам пречку и једноставно нисмо имали среће. Да је лопта после тог шута ушла, сада бисмо били први", додао је Аргентинац.

Жреб Лиге шампиона за осмину финала одржаће се у понедељак од 12 сати у седишту УЕФА у Ниону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи