Ван Гал: Бољи смо него прошле сезоне

Луј ван Гал, чини се, губи подршку навијача Јунајтеда, првенствено због очајне, неефикасне игре тима, а онда и због својих изјава. После елиминације у Лиги шампиона, Холанђанин рекао да је разочаран, али да је Јунајтед бољи него прошле сезоне.

Фудбалери Волфсбурга пласирали су се у осмину финала Лиге шампиона пошто су синоћ на свом терену победили Манчестер јунајтед са 3:2. Из Групе Б даље је отишао и ПСВ из Ајндховена, после победе над ЦСКА из Москве од 2:1.

У првом делу групне фазе Јунајтед је у септембру на Олд Трафорду победио Волфсбург са 2:1.Тренер Манчестер јунајтеда Луј ван Гал рекао је да не може ништа да каже у своју одбрану.

"Немам шта да кажем у своју одбрану јер смо испали из Лиге шампиона. Свака реч коју кажем је погрешна. Али, ако погледате чињенице, бољи смо него прошле сезоне, пласирали смо се у групну фазу и отишли смо даље у Лига купу. Одиграли смо све те утакмице и још имамо добру позицију у Премијер лиги", рекао је Ван Гал.

"Разочаран сам што смо испали из Лиге шампиона. Али бољи смо него прошле сезоне и то је чињеница", додао је холандски тренер.

Он је навео да је посебно разочаран игром Бастијана Швајнштајгера.

"Не могу да кажем да је против Волфсбурга то био Швајнштајгер из мог времена у Бајерну из Минхена. Заменио сам га, а ја не мењам играче без разлога", рекао је Ван Гал.

Спортски директор Волфсбурга Клаус Алофс рекао је да је "посебна ствар" елиминисати Манчестер јунајтед из фудбалске Лиге шампиона.

"На почетку сезоне су сви мислили да Манчестр јунајтед има екипу са великим могућностима. Али, у последњих неколико недеља видели смо да Јунајтед још није јак и због тога смо били свесни наше шансе. То смо видели и у првој утакмици, изгубили смо, али било је тесно. Они су клуб са великим именом и наравно да је посебно елиминисати га из групне фазе", рекао је Алофс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи