Читај ми!

Раставац селектор репрезентације до 23 године

Репрезентација Србије до 23 године одиграће пријатељску утакмицу против одговарајуће селекције Катара у шпанском Херезу 22. децембра, објавио је Фудбалски савез Србије (ФСС).

Национални тим (играчи рођени после 1993. године) водиће тренер Радничког из Ниша Милан Раставац.

"Много година сам провео у Савезу и осећам обавезу да увек будем од помоћи уколико добијем поново позив као што је сада случај. Наравно да је за свакога изазов сести на клупу репрезентације своје земље и све ово доживљавам као једно лепо признање", истиче Раставац.

Раставац је поручио да је циљ овог окупљања да се провере играчи који би могли у перспективи да конкуришу за младу или А репрезентацију.

"Сви играчи имаће мотив да у дресу националног тима себе препоруче за евентуалне будуће акције, а без обзира што утамица није такмичарског карактера, имаће обавезу да српски фудбал репрезентују на најбољи могући начин", додаје Раставац.

Директор млађих селекција ФСС Митар Мркела рекао је да је постављање Раставца на клупу репрезентације логичан избор.

"Ради се о одличном стручњаку који је дуго година био део Савеза, а сада са много успеха води Раднички из Ниша. Заслужио је да добије једно овакво поверење", јасан је био Мркела.

Предстојећи меч са Катаром подсећа на дуел из априла 2010. године када је Србија у гостима била боља од Јапана (3:0), а тада је репрезентацију састављену од играча из Суперлиге предводио садашњи селектор Радован Ћурчић.

Пријатељска утакмица олимпијских репрезентација Катара и Србије почиње у 12 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи