Читај ми!

Морињо: Имам подршку, али и квалитет да преокренем ствари

Менаџер Челсија Жозе Морињо уверен је да има подршку власника Романа Абрамовича и да ће екипа почети да бележи успехе.

Морињо се налази под великим притиском после лоших резултата ове сезоне, а највероватније ће добити отказ уколико буде поражен од Порта и испадне из Лиге шампиона.

"Не постоји 'ако изгубимо'. Новинари су песимисти, али ја сам оптимиста. Урадио сам доста добрих ствари за клуб и власник зна да имам квалитет. Веровао је у мене два пута, једном када ме је вратио у Челси, а други када сам потписао нови уговор. Не мислим да је Роман човек који мења мишљење како дуне ветар, иако је јак после резултата у Премијер лиги", рекао је Морињо на конференцији за медије уочи меча са Портом, а преноси Ројтерс.

Португалац је додао да најлакши пут да екипа игра Лигу шампиона није енглеско првенство, већ да освоји најјаче такмичење или Лигу Европе.

"У случају да испаднемо, онда би требало да се посветимо Лиги Европе. То је добра шанса да се избори пласман у Лигу шампиона наредне сезоне. Међутим, хоћемо сада да се такмичимо са Барселоном, Реалом и Бајерном, па морамо да победимо Порто", закључио је Морињо.

Челсију је потребан бод против Порта сутра на Стамфорд бриџу како би отишао у осмину финала Лиге шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи