Читај ми!

Плавшић: Божовић нас научио да побеђујемо

Фудбалер Црвене звезде Срђан Плавшић рекао је да ће заувек памтити победу над Чукаричким (7:2) и поручио да је екипа на прави начин реаговала после болне елиминације у Купу Србије од Борца.

"Било је то вече које ћемо дуго памтити, једна од оних утакмица које се не заборављају. Уложили смо много како бисмо против Чукаричког оставили добар утисак и то нам се вратило. Велика победа целе екипе, предвођене тренером Божовићем, који је пронашао начин да од нас направи тим који прихвата само победе", рекао је Плавшић за клупски сајт.

Брзоноги фудбалер, упркос томе што се није уписао у стрелце, био је један од најбољих појединаца меча на Бановом брду.

"Нисам изненађен својом добром партијом, али ни другова. Били смо много мотивисани, желели смо више од свега да оставимо добар утисак како бисмо се искупили за партију у Купу, и добра игра била је само логична последица свега. Сваки гол који Црвена звезда постигне много ми је драг, наравно посебно су ми драги они код којих сам и сам учествовао", јасан је био Плавшић, асистент код трећег гола Славољубу Срнићу.

Омалени везиста је често жртва грубих стартова противничких играча, а тако је било и против Чукаричког.

"То ме прати кроз целу каријеру и већ сам се навикао на 'батине'. Добро се носим са тиме, бржи сам од већине фудбалера и претпостављам да је то једини начин да ме зауставе. Не љутим се, не прија ми, али то је све део игре."

Фудбалери Црвене звезде последњи меч на домаћем терену ове године играју против Радника у суботу.

"Очекујем велики број навијача јер ће то бити последња утакмица у Београду ове године и прилика да сви заједно прославимо јесењу титулу. Чујем и да ће улаз бити бесплатан, па позивам наше навијаче да дођу и још једном уживају у добром фудбалу", закључио је млади репрезентативац Србије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи